ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ!

1 min read

Μετά από τις δημοσκοπήσεις της Metron Analysis και της Vox pop Analysis, που έδιναν ποσοστά 9,1% και 9,2% αντιστοίχως, δύο νέες δημοσκοπήσεις είδαν το φως της δημοσιότητας, πιστοποιώντας το προφανές.

Η πρώτη είναι της εταίρας Prorata, για την φυλλάδα των Ιών, η οποία σε όλες τις προηγούμενες μετρήσεις της εμφάνιζε την Χρυσή Αυγή… πέμπτο κόμμα, πίσω από την κλεφτοπασοκαρία και την κουκουεδία.

Στην τωρινή δημοσκόπηση δίνει ένα εμφανώς πετσοκομμένο 7% στην Χρυσή Αυγή, 6% στην κλεφτοπασοκαρία και 5,5% στην κουκουεδία.

Η δεύτερη δημοσκόπηση είναι της ΚΑΠΑ Research, που δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής» και αφορά τις ευρωεκλογές.

Η συγκεκριμένη δίνει 8,1% στην Χρυσή Αυγή, 5,5% στην κλεφτοπασοκαρία κι ένα… ταληράκι στρογγυλό στην κουκουεδία.

Κι αυτά τα ποσοστά χωρίς αναγωγή, καθώς το ποσοστό του «Λευκού/Άκυρου – Δεν έχω αποφασίσει – Δεν θα ψήφιζα» είναι αθροιστικά 18,3%.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα… συμμορφώνονται οι εταίρες με την πολιτική πραγματικότητα –όσο κι αν δεν τους αρέσει καθόλου- για να μην ξευτιλιστούν! Πλησιάζοντας στα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που είναι προφανώς πάνω από 10%!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, στην δημοσκόπηση της Prorata τα ποσοστά των ψεκασμένων είναι… 0%! Φόρτσα Πάνο! Ούτε το 1,5% για να τα τσεπώνεις από την κρατική επιχορήγηση δε θα πιάσεις, φουκαρά!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.