ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντροπή: Ο Τούρκος «ευεργέτης» που ελληνοποίησε η Σακελλαρόπουλου και η Greek Mafia!

1 min read

Πολιτικό σεισμό είχε προκαλέσει τόσο η υπόθεση της σκανδαλώδους πολιτογράφησης του Τούρκου εποίκου, Γιασάμ Αγιαβέφε, όσο και η «ομολογία» του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτηση του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά το κάρφωμα από τον Μάκη Βορίδη και την οργισμένη διάψευση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με την ημερομηνία της βάφτισης του εποίκου.

Ο Μάκης Βορίδης έδωσε στεγνά τον Άδωνι Γεωργιάδη, για να πετάξει την ευθύνη από πάνω του, ισχυριζόμενος ότι ο Υπουργός ανάπτυξης ήταν αυτός που έδωσε την περιβόητη συστατική επιστολή για τον Τούρκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, αντιλαμβανόμενος τον… κίνδυνο,  σε διάλογο που είχε στο Twitter με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, άνοιξε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου.
αφού ομολόγησε ότι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του τον Γιασάμ Αγιαβέφε!

Η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου όλμων ήταν η μόνη που είχε γνώση του συνόλου του φακέλου τις ελληνοποίησης. Άρα είναι η μόνη που γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα. Διότι μέσα στο φάκελο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει επιστολή του Άδωνι. Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει έγγραφο με την ημερομηνία της βάπτισης, που ακυρώνει τους ισχυρισμούς παροχής ασύλου στον Τούρκο.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την πολιτογράφηση του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε τον περασμένο Ιούνιο, φέρνει στο φως το Documento. 

Όπως αποκαλύπτεται, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, του ανθρώπου δηλαδή που πολιτογραφήθηκε χάρη σε συστατική επιστολή του υπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, είχε εξασφαλίσει ελληνική ταυτότητα μέσω της Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιασάμ Αγιαβέφε, βρέθηκε με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα και το όνομά της συμπεριλαμβάνεται σε ογκώδη δικογραφία, η οποία έχει σχηματιστεί ήδη από τα τέλη του 2021. Δηλαδή ο πολιτογραφηθείς Έλληνας, με τον ισχυρισμό από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη ότι πρόκειται για επιχειρηματία διεθνούς εμβέλειας, εμπλέκεται, δια της οικογένειάς του με εγκληματική οργάνωση, έκδοσης νομιμοποιητικών εγγράφων.

Το Documento αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία -έγγραφα και καταθέσεις– που αποδεικνύουν τις σχέσεις της οικογένειες Αγιαβέφε με το κύκλωμα των παράνομων ελληνοποιήσεων.

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.