ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οργισμένος Τσελέντης! “Εκατοντάδες παλιά σπίτια στην Αθήνα, αν τους κάνεις φου γκρεμίζονται!”

1 min read

Ερείπια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας έτοιμα να πέσουν λέει ο Άκης Τσελέντης με αφορμή των κατάρρευση σπιτιού στο Γκάζι. Θα φάνε στο κεφάλι οι δημότες… αρχαιολογικά κεραμίδια είπε σε δήμαρχο. Έχω αναδείξει πολλές φορές το θέμα και μιλάνε για κινδυνολογία καταγγέλλει. Επίθεση μέσω facebook στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

Σκληρή επίθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο Άκης Τσελέντης με αφορμή την κατάρρευση ενός παλιού σπιτιούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο κ. Τσελέντης με αφορμή αυτό το περιστατικό ανέβασε, ειρωνικά προφανώς, μια δήλωσε από το ΟΑΣΠ που λέει πως η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη, ενώ επιτίθεται και στον κ. Σπίρτζη λέγοντας χαρακτηριστικά “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, Άκης Τσελέντης, έγραψε στο facebook: “Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Τσελέντης στην ανάρτησή του, “μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο : ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο.(κινδυνολογώ πάλι κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα). Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ Σπίρτζη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.