ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Ιουνίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη στην Κορινθία: Πατέρας βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη του

1 min read

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία στην περιοχή του Άσσου στην Κορινθία η υπόθεση βιασμού μια ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η ανήλικη που είναι 17 ετών την Πέμπτη κατήγγειλε μαζί με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου  πως ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια.

Όπως αναφέρει το Hlektra.gr η ανήλικη διηγήθηκε στους αστυνομικούς τα όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια και αυτοί άμεσα μετέβησαν στην οικία της οικογένειας οπού και προσήγαγαν τον 45χρονο πατέρα της ανήλικης προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό.

  • Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ για τον μικρό γιό της οικογένειας τον έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για μια 4μελή οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία. O πατέρας τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος με την μητέρα να είναι η μόνη που εργαζόταν στην οικογένεια.  Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Δημοσίευση στα Social Media