ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα στοιχεία για τις επιθέσεις του 22χρονου επιδειξία Τι είπε στους αστυνομικούς

1 min read

Από τον περασμένο Αύγουστο ξεκίνησε να σκορπά τον τρόμο ο 22χρονος φοιτητής Μηχανολογίας, ο οποίος άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς όταν τους είπε “Εχω ένα βίτσιο. Οταν βλέπω ωραίες γυναίκες θέλω να τις πλησιάζω”.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Εκτοτε δεν ξαναείπε τίποτα στους αστυνομικούς και αναμένεται σήμερα που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα να δώσει πλήρη κατάθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση του φέρεται να ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα, στην περιοχή της Ακρόπολης και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με το μόριό του έξω από το παντελόνι και σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτοϊκανοποιήθηκε. Ακολούθησαν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο άλλες δύο επιθέσεις σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, με τον ίδιο τρόπο.

Οι αστυνομικοί έχουν και τα αποτυπώματά του από την τελευταία επίθεση στη Νέα Σμύρνη, όπου ακούμπησε το τζάμι της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η 25χρονη που δημοσιοποίησε και την υπόθεση.

Ο νεαρός είναι γνωστός στην περιοχή καθώς εργάζεται σε κεντρική καφετέρια και για το λόγο αυτό μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο στο προφίλ της 25χρονης το τοπικό τμήμα δέχθηκε τηλεφώνημα από γυναίκα, κάτοικο της περιοχής, η οποία τον αναγνώρισε καθώς είναι θαμώνας της καφετέριας.

Καθόλη τη διάρκεια της κράτησης του στο πλευρό του είναι ο πατέρας του, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ και αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί με τον γιο του.

Επίσης, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του στο Facebook θα προκύψουν και άλλες καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Για τον εφιάλτη που έζησε μίλησε στον ΑΝΤ1 η 25χρονη κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη.

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα» δήλωσε η κοπέλα στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Σε ερώτηση για το εάν είχε συμβεί και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο από τον συγκεκριμένο άνδρα, η 25χρονη απάντησε αρνητικά, ενώ δήλωσε ικανοποίηση για τη σύλληψή του. «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. (…) Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν» πρόσθεσε η κοπέλα.

Στέλνει μάλιστα μήνυμα στις γυναίκες να μην διστάσουν να μιλήσουν εάν τους συμβεί κάτι παρόμοιο. «Να μην διστάσουν να μιλήσουν, να ουρλιάξουν, να τρέξουν, να χτυπήσουν τον άλλον. Γενικά στο μυαλό τους την αυτοάμυνα. Σίγουρα! Γενικά αργότερα να μιλήσουν, να μην το κρατήσουν μέσα τους, να πάνε κατευθείαν να κάνουν μήνυση» κατέληξε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.