ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θαύμα της Αγίας Ζώνης στη σύζυγο γνωστού δημοσιογράφου

1 min read

Συγκλονίζουν τα λόγια γνωστού δημοσιογράφου της τηλεόρασης στο  iEllada.gr , για το κοριτσάκι που απόκτησαν από το θαύμα της Παναγίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που πήγε στον προσκήνυμα της Τρίπολης για την Αγία Ζώνη εξομολογήθηκε στους συντάκτες τουiEllada.gr την συγκλονιστική του ιστορία με δάκρια στα μάτια.

“Προσπαθήσαμε πολλές φορές να αποκτήσουμε ένα παιδί αλλά δυστυχώς ήταν όλες αποτυχημένες. Η σύζυγός μου έμενε έγκυος αλλά μόλις προχωρούσε η εγκυμοσύνη, το παιδί μας το χάναμε. Βρισκόμασταν σε απόγνωση, από τη μία η επιθυμία να γίνουμε γονείς και από την άλλη η αποτυχία.

Κάποια στιγμή κάποιος μας είπε να ζητήσουμε να μας στείλουν από τη Μονή Βατοπαιδίου, για ευλογία την κορδέλα που δίδεται στους πιστούς, η οποία έχει ευλογηθεί πάνω στην Αγία Ζώνη και πολλές φορές έχουν αναφερθεί θαύματα ειδικά σε γυναίκες που δεν κάνουν παιδιά.

Κάτι ζέστανε το μέσα μου, χωρίς να πω τίποτα στη σύζυγό μου, ζήτησα μέσω κάποιου γνωστού να μου στείλουν αυτή την ευλογία.

Η σύζυγός μου, μόλις ειχε μείνει έγκυος, έτρεμε το φυλοκάρδι μου, μήπως πάλι , χάσει το παιδί.

Όταν μας έστειλαν την κορδέλα, της εξήγησα και της είπα να την φορέσει. Την φόρεσε στο πάνω μέρος της κοιλιάς της. Δεν την έβγαλε ποτέ, καμία στιγμή . Περνούσαν οι μήνες, πέράσαμε και την δύσκολη περίοδο κι εγώ προσευχόμουν και χαιρόμουν μέσα μου.

 

Έφτασε η μέρα της γέννας. Μας φαινόταν απίστευτο. Όταν ήρθε η ώρα να μπει στο χειρουργείο της είπα να βγάλει την κορδέλα να μου την δώσει να την φυλάξω γιατί δεν θα την άφηναν να την φοράει στο χειρουργείο.

Όταν την πήραν για την γέννα , κρατούσα την κορδέλα στα χέρια μου και παρακαλούσα την Παναγία να κάνει το θαύμα της.

Όταν γέννησε το κοριτσάκι μας , κάποια στιγμή ο γιατρός και οι νοσηλεύτριες μας είπαν ότι κάτω από την κοιλιά της είχε μια κόκκινη πολυκαιρισμένη γραμμή σα ζωγραφισμένη πάνω στο δέρμα της. “ Μήπως η σύζυγός σας φορούσε κάποιο φυλακτό με ρώτησαν.” “Τι φυλακτό ρωτάω.” “Κάτω από την κοιλιά της φαίνεται ότι την σημάδεψε κάτι σαν σχοινί λεπτό και της άφησε σημάδι.

” Ο πνευματικός μας και ο μακαριστός Νεκτάριος Βιτάλης αργότερα μας επιβεβαίωναν αυτό που σκέφτηκα κι εγώ εκείνη την ώρα. “ότι η Παναγία με την κορδέλα που είχε ευλογηθεί στην Αγία Ζώνη ουσιαστικά κρατούσε όλους αυτούς του μήνες το παιδί να μην πέσει όπως τις άλλες φορές κι έτσι φέραμε το παιδί μας στον κόσμο. “Η γυναίκα μου φορούσε την κορδέλα και η Παναγία έδειξε το σημάδι της, κρατώντας το παιδί να μην πέσει”

 

iEllada.gr δειτε BINTEO  ΕΔΩ

Δημοσίευση στα Social Media