ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος, παρομοιάζει το έργο της Ρωσίας σήμερα με τη «νίκη επί της επιδημίας του φασισμού»

1 min read

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας, Κύριλλος, στο μήνυμά του επεσήμανε ότι η σημερινή Ρωσία πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο που βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια πνευματική και ηθική κρίση για να «έρθει η σωτηρία», καθώς έσωσε τον κόσμο εκείνη την εποχή από «τη μάστιγα του φασισμού».

Μετά τη σημερινή λειτουργία, ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας πρόσθεσε:

«Εκείνη την εποχή, η ίδια η Ρωσία έσωσε τον κόσμο από την τρομερή επιδημία του φασισμού. Χάρη, πρώτα απ’ όλα, στις θυσίες της Ρωσίας, η νίκη επιτεύχθηκε. Ίσως ο Κύριος, που μας ωθεί σε τέτοιες τρομερές θυσίες, μας καλεί σήμερα να διασφαλίσουμε ότι μέσω της πνευματικής μας ζωής, της πίστης μας, του συνδυασμού πίστης και γνώσης και της διείσδυσης της πίστης σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, μπορούμε να βοηθήσουμε και τον κόσμο να βρει τη σωτηρία, όπως κάναμε όταν νικήσαμε τον φασισμό.

Ο Πατριάρχης σημείωσε ότι οι διεθνείς σχέσεις σήμερα έχουν φτάσει στην «πιο επικίνδυνη γραμμή» και οι χώρες έχουν βυθιστεί «στην πιο δύσκολη ατμόσφαιρα αμοιβαίας δυσπιστίας» και κατά τη διάρκεια αυτής αυξάνεται ο κίνδυνος ενός πολέμου μεγάλης κλίμακας, σύμφωνα με το Tass, όπως δημοσιεύει η αραβική (λιβυκή) al Marsad.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.