ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συρία Ο Εορτασμός των Χριστουγέννων ήταν εντυπωσιακός Πλήθη χριστιανών κατέκλυσαν τις Εκκλησίες ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους Εικόνες βίντεο

1 min read

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο εορτασμός των Χριστουγέννων στην Συρία ήταν εντυπωσιακός.

Η χώρα η οποία επουλώνει τις πληγές της από τον πόλεμο κατά των εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS, της al-Qaeda  και του FSA που ξεκίνησε το 2011, γιορτάζει την Γέννηση του Ιησού Χριστού σε όλες τις ελεύθερες περιοχές.

Στη Δαμασκό, στη Χομς, στο Χαλέπι, ακόμη και στη Ράκα, πρώην προπύργιο της ISIS και στην Qamishli κοντά στα σύνορα με την Τουρκία οι εορτασμοί ήταν συγκλονιστικοί.

Πλήθη χριστιανών κατέκλυσαν τις εκκλησίες, ή συγκεντρώθηκαν στους δρόμους ψάλλοντας θρησκευτικούς ύμνους.

Εικόνες από μια μουσουλμανική και Δημοκρατική -με  όλη τη σημασία του όρου- χώρα που δεν βλέπουμε ούτε στην Ελλάδα.

Όλα αυτά χάρη στην  πεφωτισμένη και υποδειγματική ηγεσία του  Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσσαντ ο οποίος εγγυάται με την διακυβέρνησή του την πλήρη ανεξιθρησκία και το δικαίωμα των χριστιανών  να γιορτάζουν, όπως δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη μουσουλμανική χώρα.

Εικόνες  τις οποίες τα περισσότερα  ελληνικά ΜΜΕ όχι μόνο δεν δείχνουν αλλά αντίθετα αναλώνονται σε ύβρεις  και ειρωνείες κατά του Μπασάρ Αλ Άσσαντ  και της ελεύθερης  Συρίας γενικότερα, έχοντας διαγράψει οριστικά τον Χριστιανισμό και τους χριστιανούς στην πολύπαθη αυτή χώρα.

ΥΓ. Εκεί δεν λένε καλές γιορτές, αλλά καλά Χριστούγεννα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.