ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Απρ 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποινική δίωξη σε βάρος Βαξεβάνη -Για παράνομο ηχητικό στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

1 min read

Ποινική δίωξη σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ασκήθηκε από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Η άσκηση δίωξης σχετίζεται με το γεγονός ότι στην κατοχή του δημοσιογράφου βρέθηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, ένα προϊόν παράνομης καταγραφής.

Την είδηση έκανε γνωστή το Documentonews (σ.σ. ιδιοκτησίας Κώστα Βαξεβάνη). Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο site αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις προσλήψεις που έγιναν εκεί για τις οποίες πρόσφατα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο είναι ένα καθ’ όλα νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο, καθώς εμπεριέχεται σε δύο δικογραφίες (κατά πληροφορίες και σε αυτήν για τις 22 προσλήψεις επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη) το περιεχόμενο του οποίου “κούμπωσε” με τα άλλα στοιχεία που ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου.

» Όλως παραδόξως όμως η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας που παρέδωσε στη Δικαιοσύνη αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο. Πριν από λίγες ημέρες δε κι ενώ ήδη έχουν σχηματιστεί οι δύο μεγάλες δικογραφίες για κακουργήματα με βάση και το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, επί των ημερών πια του νέου προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κώστα Βαξεβάνη».

Δημοσίευση στα Social Media