ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νεκρός από φωτιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ

1 min read

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχασε τη ζωή του από φωτιά στον 4ο όροφο του νοσοκομείου το πρωί του Σαββάτου – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου, που εκδόθηκε μόνο αφού έγινε γνωστή η είδηση

Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στο ΚΑΤ με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από φωτιά που εκδηλώθηκε μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον 4ο όροφο του νοσοκομείου στο τμήμα λοιμώξεων.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται μιλούν για έναν άστεγο που νοσηλευόταν εκεί.

Την ύπαρξη νεκρού επιβεβαίωσε η πυροσβεστική με την οποία επικοινώνησε το protothema.gr. Η απάντηση που δόθηκε από το γραφείο τύπου της Πυροσβεστικής ήταν ότι «ειδοποιηθήκαμε στις 10:08 το πρωί γιατί υπήρχε καπνός στο νοσοκομείο αλλά δεν κάναμε ενέργειες γιατί η φωτιά ήταν πρό αφίξεως».

Πηγές από το νοσοκομείο ΚΑΤ αναφέρουν ότι ο νεκρός νοσηλευόμενος βρισκόταν μόνος του σε θάλαμο καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Κατά τις ίδιες πηγές οι ενδείξεις που έχουν δείχνουν ότι ο ίδιος ήταν που έβαλε φωτιά ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πολλαπλά κατάγματα.

Στις 3 το μεσημέρι και αφού η είδηση έγινε γνωστή, έβγαλε ανακοίνωση για το γεγονός η διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ, που αναφέρει ότι ο άνθρωπος που έχασε την ζωή του ήταν 53 ετών και δεν μπορούσε να περπατήσει. Για το περιστατικό διενεργείται ΕΔΕ από το νοσοκομείο: 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου: 
«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. 

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. 
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.