ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σοκ στην Λάρισα: 41χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε δύο άνδρες και ένα αγόρι 10 μηνών!

1 min read

Είδηση σοκ έρχεται από την Λάρισα! Μία οικογένεια έζησε τον τρόμο και το απόλυτο θρίλερ, καθώς ένας 41χρονος σε κατάσταση αμόκ, κρατώντας μαχαίρι, κινήθηκε εναντίον φίλου του αδελφού του, ο οποίος τους επισκέφθηκε για να μεταβούν στον Επιτάφιο.

Όπως αναφέρει το onlarissa, o 39χρονος αδελφός του 41χρονου, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που διαφαινόταν, προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Με τον πατέρα των δύο αδελφών να παρεμβαίνει τελικώς και να τους χωρίζει. Ο άλλος άνδρας, ένας 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας μέσα σε πανικό σε βοήθεια. Καταφθάνοντας οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο και παρέδωσε.

Ο 39χρονος, όπως και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει, τραυματίστηκαν. Ευτυχώς μία αμυχή μόνο στον δεξιό βραχίονα αποκόμισε το μωρό. Στους δύο φίλους και στο αγορακι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά η τοπική κοινωνία είναι σε σοκ! Οι αρχές μελετούν πλέον τα αίτια που οδήγησαν σε όλο αυτό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.