ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Σημαιοφόρος του Θεού και της Πατρίδος – Μια ανάσα από τα Ίμια! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

1 min read

Ο Αγιοταφίτης Μοναχός Πατέρας Βαρνάβας που ήρθε απο τα Ιερά προσκυνήματα του Πανάγιου Τάφου  πριν από Δώδεκα Χρόνια και  που είναι σήμερα ο καθημερινός αυτόπτης μάρτυρας  της Πολεμικής Ναυτικής και Αεροπορικής κίνησης   που ζουν και βιώνουν καθημερινά οι Ακρίτες των νησιών μας !

Στο ανατολικότερο άκρο της Καλύμνου, μόλις 3 μίλια από τα Ίμια, βρίσκεται το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και εκεί ο «Σημαιοφόρος» του νησιού, ο Αγιοταφίτης Πατέρας  Βαρνάβας.

Καταγραφή

Ο Μοναχός  μίλησε από καρδιάς  στον τηλεοπτικό σταθμό  Alpha για το τι βιώνει τα 12 χρόνια που ζει στο νησί αλλά και τι παρατηρεί καθημερινά στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιού και των Βραχονησίδων των Ιμίων.

«Το Λιμενικό είναι καθημερινά εκεί έξω και πάντα σε ετοιμότητα», αναφέρει ο Αγιοταφίτης Μοναχός  κατασυγκινημένος,  Τα Αεροπλάνα F-16 τα λένε λέει χαμογελώντας ,οργώνουν τον Ουρανό και με πόνο ψυχής Ανθρώπινος και Αφοπλιστικός ,Καταθέτει πριν ο ρεπόρτερ τον ρωτήσει  …Μα  «Αν δεν αγαπούσα την πατρίδα μου δεν θα ήμουν μόνος μου  πάνω σε έναν ξερό βράχο» ;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση