ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Ερντογάν κυκλώνει την Ελλάδα: Στρατιωτική Συμφωνία Σκοπίων και Άγκυρας για τον εκσυγχρονισμό και την εκπαίδευση του σκοπιανού στρατού!

1 min read

Στρατιωτική συμφωνία υπέγραψαν τα Σκόπια και η Άγκυρα. Ο Ερντογάν αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό και την εκπαίδευση του σκοπιανού στρατού. Αρχίζουν τα αποτελέσματα της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, με την παρασκηνιακή στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπό την αιγίδα και την εποπτεία του Βερολίνου.

Ο Ερντογάν κυκλώνει όλο τον Ελληνικό χώρο, από την Κύπρο μέχρι τον Έβρο και από τον Έβρο μέχρι την άκρη της Αλβανίας απέναντι από την Κέρκυρα, όπου ήδη έχει ναυτικές βάσεις.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, επισκέφθηκε την Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό της Χουλουσί Ακάρ, υπογράφοντας πενταετή συμφωνία για στρατιωτική-οικονομική συνεργασία.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας των Σκοπίων, προβλέπει ετήσια κατανομή κεφαλαίων από την Τουρκία στα Σκόπια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων, την προμήθεια εξοπλισμού πυροβολικού και τον εκσυγχρονισμό του στρατού της.

Αναφέρεται ότι η Σεκερίνσκα παρακολούθησε επίσης τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας IDEF 21, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.