ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ντοκιμαντέρ κόλαφος κατά της Τουρκίας! Breaking The Silence (Βίντεο)

1 min read
ntokimanter-kolafos-kata-tis-tourkias-breaking-the-silence-vinteo

Ότι ο αυταρχικός ηγέτης της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι γνωστό. Χιλιάδες αντίπαλοι του βρίσκονται στις φυλακές. Κυβερνήσεις, με πρώτη αυτή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, καταδικάζουν τις απαράδεκτες συμπεριφορές του Τούρκου ηγέτη. Ο Λευκός Οίκος έστειλε την Παρασκευή ισχυρό μήνυμα σε όλους τους αυταρχικούς προέδρους και πρωθυπουργούς. Οι σχέσεις με την Αμερική θα κρίνονται από το σεβασμό των ελευθεριών των πολιτών.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Είναι και ακραίος ισλαμιστής και εθνικιστής ο Ερντογάν. Δεν διαφέρουν οι «ιδέες» του από αυτές του Γκρίζου Λύκου, Μπαχτσελί. Και είναι επικίνδυνος. Θυμώνω κάθε φορά που θυμάμαι πως ‘Έλληνες, που αποτελούν την ελίτ στην Ελλάδα και την Κύπρο, μας τον παρουσίαζαν ως τον μεγαλύτερο ειρηνιστή της Ευρώπης.

Τους λέγαμε πως κάνουν λάθος και στέλνουν παρεξηγήσιμα μηνύματα. Αλλά μας απαντούσαν πως εμείς είμαστε οι εθνικιστές και δεν θέλαμε να δούμε την αλήθεια. Αποδείχθηκε πως αυτοί παραπληροφορούσαν -συνειδητά μήπως(;)- και εμείς λέγαμε την αλήθεια.

Για να φτάσουμε στο σημείο, η ίδια ελίτ, των Αθηνών και της Λευκωσίας, να έχει δει ξαφνικά το …φως, αν και μερικοί αντιπρόσωποί της επιμένουν πως η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να υποχωρήσουν διότι η Τουρκία είναι πιο ισχυρή χώρα. Ναι, ναι, ένας «γίγαντας» με πήλινα πόδια είναι στην πραγματικότητα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.