ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κατάσχεται η περιουσία του Νίκου Βέρτη στην Θεσσαλονίκη

1 min read

Την αίτηση αναστολής του Νίκου Βέρτη απέρριψε ο Άρειος Πάγος, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί η περιουσία του γνωστού τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση αφορά στην αντιδικία του Νίκου Βέρτη με τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Νίκο Πολατίδη.
Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, μιλώντας στο Mega άφηνε αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δηλώνει, ότι τον τελικό λόγο θα έχει ο Άρειος Πάγος.
Έλεγε μάλιστα με βεβαιότητα: «Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Βέρτης έχει δικαίωμα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, ώστε να μη γίνει καμία κατάσχεση!

Εντέλει, σήμερα κατασχέθηκε η περιουσία του τραγουδιστή, ενώ ο κύριος Κούγιας δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια νέα δήλωση.

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν οχτώ χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του κ. Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Με την απόφαση, ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ. Όλα μαζί υπολογίζονταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που ήταν άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στον αντίδικο, διαφορετικά θα γινόταν κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

Zougla.gr

Δημοσίευση στα Social Media