ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στις φήμες που την θέλουν ξανά σε σχέση με τον Οικονομόπουλο

1 min read

Την δική της απάντηση στις φήμες που τον τελευταίο καιρό την θέλουν ξανά σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, έδωσε η Βίκυ Κάβουρα. 

Η ηθοποιός ωστόσο, ξεκαθάρισε την κατάσταση μιλώντας στην εφημερίδα Real life. «Δεν ισχύει η επανασύνδεση. Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό», είπε ενοχλημένη και συμπλήρωσε πως αυτήν την περίοδο την απασχολεί περισσότερο οποιοδήποτε θέμα αφορά στην υγεία και όχι στα προσωπικά.

«Πρόσφατα πέρασα μια περιπέτεια με τον πατέρα μου. Αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά ευτυχώς τώρα όλα είναι καλά. Μόνο κάτι τέτοιο μπορεί να με ρίξει», είπε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έβαλαν τέλος στην σχέση τους το 2015.

«Θέλω έναν άλλο κόσμο που ο έρωτας θα είναι απόλαυση. Όχι με βία»

Η Βίκυ Κάβουρα ρωτήθηκε και για τις καταγγελίες ανδρών και γυναικών για λεκτική, σωματική βία, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου.

«Με πολύ στενοχώρια το παρακολουθώ. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση, αλλά θέλω να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές. Θέλω έναν άλλο κόσμο που ο έρωτας θα είναι απόλαυση. Όχι με βία. Ο έρωτας πρέπει να είναι απόλαυση και όχι τιμωρία. Λεκτική επίθεση, όλοι μας έχουμε υποστεί» κατέληξε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.