Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

KATAIΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΚΛΕΙΔΙ»…

1 min read

Ένας Ρουμάνος είναι το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της 19χρονης Ειρήνης που παραμένει κρατούμενη στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

O γνωστός δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει νομικός σύμβουλος της οικογένειας του 19χρονου μοντέλου, αποκάλυψε ότι ήδη απεστάλησαν 10.000 δολάρια στο δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της στο Χονγκ Κονγκ.

Ο κ. Κεχαγιόγλου αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση αποκάλυψε:
«Η Ειρήνη έφυγε από τη Μυτιλήνη για να πάει στην Καλαμάτα για σπουδές. Έτσι είπε. Στη Μυτιλήνη είχε γνωρίσει έναν Ρουμάνο, ο οποίος της είχε τάξει φορέματα, δείπνα σε εστιατόρια, ταξίδια, κ.α.».

Ο κ. Κεχαγιόγλου δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι και ο ίδιος δεν γνωρίζει αν το 19χρονο μοντέλο ήξερε ότι μετέφερε κοκαΐνη.

«Το δεδομένο είναι ότι η Ειρήνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη σε διπλό πάτο, στο σακίδιο που κουβαλούσε. Ερώτημα… Εγνώριζε ή δεν εγνώριζε τι μετέφερε; Δεν έχω απάντηση. Ούτε μπορώ να πω αν είναι αθώα και δεν το ήξερε, ούτε ότι είναι ένοχη και το ήξερε. Τα βαποράκια συνήθως έτσι τα χρησιμοποιούν.

Να μη γνωρίζει αυτός που μεταφέρει τι μεταφέρει, ώστε να μην έχει ψυχολογικές και κινησιακές αντιδράσεις. Οι αστυνομικοί στο Χονγκ Κονγκ ελέγχουν κάθε μέρα 10.000 άτομα. Μια κοπελίτσα αν ήξερε τι μετέφερε δε θα ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα από το άγχος της; Η Ειρήνη πήγε σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Γι’ αυτό λαμβάνω πολύ σοβαρά τη θέση της ότι είναι αθώα και ότι είναι θύμα», είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Αυτό που μένει τώρα να γίνει, συμπλήρωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, είναι να αποφασίσει η Ειρήνη μαζί με τους γονείς και τον δικηγόρο της αν θα δηλώσει αθώα ή ένοχη, ώστε να εξασφαλίσει μια μικρότερη ποινή.

«Το να δηλώσει ένοχη δε σημαίνει ότι είναι και ένοχη. Αν το κάνει, θα το κάνει γιατί αυτή θα είναι η σωστότερη λύση για να έχει μια πολύ μειωμένη ποινή, με βάση το νομικό σύστημα του Χονγκ Κονγκ. Αλλά αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί από την ίδια, τους γονείς και το δικηγόρο της.

Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, να πολεμήσει την αθωότητά της με κίνδυνο να καταδικαστεί σε 25 με 30 χρόνια κάθειρξη ή να δηλώσει ένοχη για να πετύχει μια μειωμένη ποινή γύρω στα 8, 10, 12 χρόνια. Αλλά αυτά τα δέκα χρόνια θα εκτιθούν. Είναι σα να λες σε έναν άνθρωπο “πήγαινε πες ότι είσαι ένοχος και τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής σου θα μείνεις στη φυλακή”», είπε.

Πάντως, ο ίδιος εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσουν τα αρμόδια υπουργεία την έκδοσή της από το Χονγκ Κονγκ στην Ελλάδα και αν επιβληθεί ποινή να ζητήσουν να εκτίσει την ποινή της στην Ελλάδα, αν και, όπως είπε, αμφιβάλλει αν το Χονγκ Κονγκ θα εκδώσει ποτέ τη 19χρονη στη χώρα μας.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.