ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Οκτωβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Καταγγελία: Προϊστάμενος ξυλοκόπησε κούριερ γιατί δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα

1 min read

Ένας εργαζόμενος κούριερ προχώρησε σε καταγγελια μετά τον ξυλοδαρμό του από τον προϊσταμενό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργαζόμενος δεν κατάφερε να παραδώσει όλα τα δέματα και αυτό έφερε την «έκρηξη» του ανωτέρου του.

Το περιστατικό συνέβη στην λήξη του ωραρίου, όταν ο εργαζόμενος είπε στον προϊστάμενό του ότι δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί.΄Τον ξυλοδαρμό του από τον προϊστάμενό του καταγγέλλει εργαζόμενος σε εταιρεία ταχυμεταφοράς (κούριερ), όταν όπως ισχυρίζεται του είπε πως δεν πρόλαβε να παραδώσει μέσα στην μέρα όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί.

Χθες, Δευτέρα 5 Ιανουαρίου το απόγευμα ο εργαζόμενος υπέβαλλε μήνυση στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα στην οποία, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, αναφέρει πως ο προϊστάμενός του τον ξυλοκόπησε για επαγγελματική διαφορά.

Την ερχόμενη Πέμπτη, μάλιστα, μετά τα Θεοφάνεια, αναμένεται η καταγγελία να φτάσει και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο εν εργαζόμενος δουλεύει σε εταιρεία ταχυμεταφορών και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει φτάσει στα συνδικάτα, το περιστατικό συνέβη στην λήξη του ωραρίου χθες, όταν ο εργαζόμενος είπε στον προϊστάμενό του ότι δεν πρόλαβε να παραδώσει όλα τα δέματα που του είχαν ανατεθεί
αλλά μόνο τα 2/3 περίπου, επικαλούμενος τον βροχερό καιρό και τις μεγάλες αποστάσεις.

Σύμφωνα πάντα με την πλευρά του εργαζόμενου και τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στα συνδικάτα, ακολούθησε ένταση και ο προϊστάμενος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να χρειαστεί να κάνει 6 ράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας εργάζεται ως κούριερ πάνω από 10 χρόνια, είναι μισθωτός αορίστου χρόνου και πάνω από 50 ετών.

Πληροφορίες από Οpen

ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση στα Social Media