ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αίγιο: Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος και ο Αμβρόσιος έκαναν αγιασμό των υδάτων – Τους επέβαλαν πρόστιμα χιλιάδων ευρώ! (βίντεο)

1 min read

Στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιο, πραγματοποίησε αγιασμό των υδάτων στη θάλασσα αψηφώντας τις απαγορεύσεις κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων.

Μάλιστα η τελετή έγινε και παρουσία πιστών, όπως δηλαδή γίνεται κανονικά και μάλιστα δύο κολυμβητές έπεσαν στα νερά για να πιάσουν τον σταυρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό επενέβη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και επέβαλε στον Μητροπολίτη 1.500 ευρώ πρόστιμο και από 300 ευρώ στους δύο πιστούς, βάσει των απαγορεύσεων.

Υπενθυμίζουμε πως επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου δυνάμεις ασφαλείας προσήγαγαν πιστούς, οι οποίοι πέταξαν μόνοι τους τον σταυρό, καθώς κανείς ιερέας δεν δεχόταν να αγιάσει τα ύδατα. 

Την ίδια στιγμή πολίτες συγκεντρώθηκαν τα χαράματα έξω από τις εκκλησίες για ν’ απόφύγουν τις δυνάμεις ασφαλείας όπως οι… κρυπτοχριστιανοί. 

Δημοσίευση στα Social Media