ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
4 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κακοκαιρία Σε εξέλιξη Κλειστή η Εγνατία Οδός – Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

1 min read

Κακοκαιρία επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας το πρωί, ιδιαίτερα στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα όπου σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις (κυρίως πάνω από τα 500μ υψόμετρο), ισχυρές βροχοπτώσεις στα πεδινά, θυελλώδεις άνεμοι και υψηλός κυματισμός στα πελάγη.

Η Μπιάνκα θα συνεχιστεί καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τα φαινόμενα να μειώνονται σε ένταση στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όμως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται επιδείνωση των καιρικών συνθηκών το απόγευμα. Ο πρώτος χάρτης δείχνει το συνολικό ύψος βροχής και χιονιού που προβλέπεται μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 28/02.

20220227 AccumPrecip

Ο επόμενος χάρτης δείχνει στιγμιότυπο των προγνωστικών συνθηκών που προβλέπονται στο οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής Ελλάδας το απόγευμα.

20220227 Roads forecast

Επί ποδός μηχανήματα για αποχιονισμό

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από τη νύχτα, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων. Από τα ξημερώματα, η Πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός, με 21 μηχανήματα για τον αποχιονισμό των δρόμων, ενώ παράλληλα γίνονται και ρίψεις αλατιού.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κόνιτσας, του Ζαγορίου, των Τζουμέρκων και του Μετσόβου, οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία για τις νταλίκες στην Εγνατία οδό, καθώς εκεί σημειώνονται έντονες χιονοπτώσεις, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.