ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Euroferry Olympia: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους τέσσερις από τους οκτώ νεκρούς

1 min read

Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους τέσσερις από τους οκτώ νεκρούς στο Euroferry Olympia. Συνεχίζονται οι έρευνες για τους τρεις αγνοούμενους.

Απανθράκωση ή εγκαύματα διαφόρων βαθμών είναι οι αιτίες θανάτου των τεσσάρων νεκρών στο Euroferry Olympia, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις σορούς

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε πως «ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό. Άλλες ήταν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα. Η μία αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα (χθες) για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».

Οι τέσσερις από τις επτά σορούς που μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Πατρών είναι πλήρως απανθρακωμένες και η ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει μέσω γενετικού υλικού (DNA). Σήμερα αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στις υπόλοιπες τρεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αργά χθες το βράδυ το βράδυ, κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός Έλληνα οδηγού, ενώ σήμερα αναμένεται και τυπικά η ταυτοποίηση του τρίτου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των στελεχών της Πυροσβεστικής στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών ακόμα αγνοουμένων

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.