ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΜΕΤΙΚΟΣ Ερντογάν για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Αρμενίων: «Η Τουρκία είναι το ΘΥΜΑ – Φταίνε Αρμένιοι και Ρώσοι»…

1 min read

Ο Ερντογάν μπορεί να είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Κεμαλικών σήμερα και να θεωρείται ο «λιγότερος κακός», όμως παρά τις διαφορές τους όλες οι πλευρές δείχνουν να συμφωνούν με τις πρακτικές του Μουσταφά Κεμάλ κατά των Χριστιανών της Μικράς Ασίας.

Ο Ερντογάν, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της 24ης Απριλίου για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων που έγιναν σε διάφορες χώρες που την έχουν αναγνωρίσει έκανε δηλώσεις σε συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKParti) στην περιοχή Κιζίλ Τσαχαμάν της Άγκυρας.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το εάν είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί για γενοκτονία των Αρμενίων υποστήριξε ότι δεν θα υπήρχαν εκατομμύρια Αρμενίων που ζουν σήμερα σε όλο τον κόσμο, δικαιολογώντας στην ουσία τα εγκλήματα.

Η Τουρκία αρνείται συστηματικά ότι οι σφαγές και ο εξαναγκασμός σε φυγή των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1915-16 αποτελούσαν γενοκτονία.

Τέλος, ο Ερντογάν τόνισε ότι οι Τούρκοι δεν ντρέπονται για την ιστορία του κι ότι η Τουρκία ήταν το… θύμα της περιόδου αυτής κατηγορώντας τους Αρμενίους και του Ρώσους για όσα συνέβησαν καθώς είχαν εισβάλλει από τα ανατολικά σύνορα της χώρας.


Με πληροφορίες από Sabah


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.