ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δεκάδες παράνομοι μετανάστες βολτάρουν στα χωριά του Έβρου αλλά για τον Χρυσοχοΐδη: «Μειώνονται οι ροές» (βίντεο)

1 min read

Η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου ή και μέσω Βουλγαρίας επίσης στην περιοχή μας, καλά κρατούν και αποτελούν καθημερινό φαινόμενο παρά τα όσα λένε στην κυβέρνηση περί “σφραγίσματος” συνόρων.

  • Έτσι και σήμερα το μεσημέρι, όπως μεταδίδει το evros-news, πάνω από 15 άτομα, βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ να βολτάρουν στα χωριά του Τριγώνου. Σίγουρα πάντως δεν ψάχνουν το… αναβαθμισμένο απ’ το Νότη Μηταράκη ΚΥΤ Φυλακίου να φιλοξενηθούν εκεί, αλλά αναζητούν τρόπο να φύγουν προς τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
  • Κατά τ’ άλλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Εβρίτης Πασχάλης Συριτούδης… υπερηφανεύεται προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ότι ο σχεδιασμός του αποδίδει και μειώνονται οι ροές στην γραμμή του υπουργού Μ.Χρυσοχοϊδη που μόλις πριν δύο εβδομάδες αναφέρονταν στη σημαντική μείωση, που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, στις μεταναστευτικές ροές, επισημαίνοντας ότι αυτή, κυρίως, οφείλεται στα αυστηρά και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν ληφθεί για τη φρούρηση των συνόρων από την ελληνική πλευρά, με τη συμβολή και των δυνάμεων του Frontex.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.