ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ποταμός Έβρος: Προσπάθεια 30 παράνομων μεταναστών να περάσουν στην Ελλάδα – Νεκρός ο ένας εξ αυτών

1 min read

Τουρκικά ΜΜΕ κατηγορούν τις Ελληνικές Αρχές γιατί εγκλώβισαν τους μετανάστες…

Στο ίδιο έργο θεατές, παρακολουθούμε τα όσα συνεχίζει να λέει η Τουρκία και ειδικότερα ο Τύπος της γειτονικής χώρας. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κατηγορήσουν οι Τουρκικές Αρχές τις Ελληνικές, λέγοντας πως οι ενισχυμένες περιπολίες στον Έβρο των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν η αιτία της ανατροπής φουσκωτών λέμβων στο ποτάμι του Έβρου. 

Στα ίδια δημοσιεύματα, παρουσιάζονται μάλιστα οι τούρκοι χωροφύλακες ως ήρωες, που έσπευσαν για ακόμα μια φορά να σώσουν τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι κινδύνευαν να πνιγούν στο ποτάμι. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών έχασε τελικά τη ζωή του από πνιγμό.  

Αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Μια ομάδα 30 μεταναστών εγκλωβίστηκε βίαια από τις Ελληνικές Αρχές στο ποτάμι του Έβρου, με αποτέλεσμα την ανατροπή των φουσκωτών λέμβων στις οποίες επέβαιναν. Ένας εξ αυτών ανασύρθηκε νεκρός, ενώ οι υπόλοιποι σώθηκαν χάρις την άμεση επέμβαση της Τουρκικής Χωροφυλακής”.

Να θυμίσουμε στους γείτονες…, πως η Ελλάδα, δε χρειάζεται μαθήματα “ανθρωπιάς” και πως οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν τη δουλειά τους και δυστυχώς γι αυτούς την κάνουν καλά! Άλλωστε, οι ίδιοι δεν είναι αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των παράνομων μεταναστών ; Οι ίδιοι δεν οργανώνουν τα επικίνδυνα περάσματα από τον Έβρο; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.