ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέες αποκαλύψεις για το μακελειό στην Λούτσα Βρέθηκε και δεύτερο κρησφύγετο των 6 θυμάτων

1 min read

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας . Το σκληρό βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα μόλις λεπτά μετά τη σφαγή στην οδό Ακροπόλεως και τον καταιγισμό πυροβολισμών από τους άγνωστους δράστες που εκτέλεσαν τους έξι Τούρκους.

Βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το in.

Οι έξι άντρες κείτονται σε μία λίμνη αίματος, οι τέσσερις από αυτούς είναι μέσα στο αυτοκίνητο και οι δύο να είναι έξω από αυτό.

Ανατριχιάζει και το ηχητικό ντοκουμέντο του τρόμου. Καταιγισμός πυροβολισμών σε μια κατοικημένη περιοχή στη Λούτσα. Διαρκούν 44 δευτερόλεπτα. Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή». 6 άνδρες τουρκικής καταγωγής πέφτουν νεκροί στο μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας.

Οι δράστες φέρεται να αιφνιδίασαν τα θύματα τους. Οι 4 όπως φαίνεται δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν και δέχθηκαν πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητο. Οι άλλοι 2 εντοπίστηκαν νεκροί έξω από το σκούρο μπλε Ford.

Το σημείο του μακελειού αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Περισσότεροι από 50 κάλυκες των 9 χιλιοστών έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οι Αρχές εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο όπλα ή οι δράστες άλλαξαν γεμιστήρες.

Τα θύματα γαζώθηκαν από τις σφαίρες σε σώμα και κεφάλι. Πρόκειται για άνδρες τουρκικής καταγωγής 30-35 ετών. Οι πέντε είχαν πάνω τους γαλλικές ταυτότητες που εξετάζεται η γνησιότητα τους, ενώ ο 6ος δεν είχε καθόλου έγγραφα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι δολοφόνοι διέφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, αφού πρώτα έδωσαν στα θύματα τους τη χαριστική βολή.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα έφερε πλαστές γερμανικές πινακίδες, τις οποίες είχαν κολλήσει με ταινία.

Μπλόκα σε λιμάνια, αεροδρόμια και εθνικές οδούς

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που από χθες προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες του μακελειού έχουν αποκλείσει λιμάνια, αεροδρόμια και εθνικές οδούς προκειμένου να μην μπορέσουν να διαφύγουν από τη χώρα

Δύο ώρες μετά το φονικό ένας 32χρονος Τούρκος συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μέσα στα πράγματα του είχε τέσσερις σφαίρες, ενώ εντοπίστηκε πάνω του πλαστό διαβατήριο και δυο πλαστές πορτογαλικές ταυτότητες. Είχε βγάλει εισιτήριο για Μυτιλήνη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν εμπλέκεται στο περιστατικό.

Οι 5 νεκροί δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Ελληνικές Αρχές, ενώ ένας 25χρονος Τούρκος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα μας πριν από 6 μήνες.

Στο σημείο του αιματοκυλίσματος δεν εντοπίστηκαν όπλα, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι οι δράστες ενδεχομένως να πήραν μαζί τους και τον οπλισμό των θυμάτων.

Η ενέδρα θανάτου, ο ψυχρός τρόπος εκτέλεσης των στυγνών δολοφόνων δείχνει ότι πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ σκληρών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η Ασφάλεια, ωστόσο για την υπόθεση ενημερώνονται διαρκώς τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική.

Στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες των θυμάτων

Μέλη συμμορίας ενός αρχιμαφιόζου με καταγωγή από την Τουρκία φέρεται να είναι τα 6 θύματα της δολοφονικής επίθεσης .

Πρόκειται για τον γνωστό στις τουρκικές Αρχές και όχι μόνο, Μπαρίς Μπογιούν που είναι αρχηγός της μαφιόζικης εγκληματικής ομάδας γνωστή ως «Ντάλτον».

Η εφημερίδα Μιλιέτ έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφία των νεκρών και τα ονόματά τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.