ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναλαμβάνει δράση η FRONTEX: Όχι για να μη μπουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, αλλά για να μην φύγουν!

1 min read

Με τρόπο θριαμβευτικό η φυλλάδα του συστήματος “ΕΘΝΟΣ”, αναφέρεται στην αύξηση των δυνάμεων της FRONTEX στην ευρύτερη περιοχή μας και έγραψε χαρακτηριστικά: 

“ΕΘΝΟΣ: Μετανάστευση: Σφίγγει ο κλοιός της FRONTEX στα Βαλκάνια: Μετά την Αλβανία, εγκαθίσταται δύναμη Ευρωπαίων συνοριοφυλάκων και στο Μαυροβούνιο, ενώ έπεται η Βόρεια Μακεδονία. Κύριος στόχος να ανακοπούν οι «διαρροές» μεταναστών προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης μέσω των βαλκανικών διαδρομών

Το Μαυροβούνιο γίνεται η δεύτερη -μετά την Αλβανία- χώρα μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία αναπτύσσεται δύναμη της FRONTEX, ενώ έπονται Σερβία και Βόρεια Μακεδονία. Στόχος είναι να ανακοπούν οι δευτερογενείς ροές μεταναστών προς την Ευρώπη μέσα από τις παράνομες διαδρομές των Δυτικών Βαλκανίων, αλλά και η πάταξη κάθε μορφής διασυνοριακού εγκλήματος.

Αυτό που δεν λένε είναι ότι η FRONTEX θα περικυκλώσει την Ελλάδα όχι για να μην μπούνε λαθρομετανάστες, αλλά για να μη φύγουν προς Ευρώπη.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σκοπό να διώξει τους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, αλλά έχει αναλάβει την αποστολή να γίνει η Πατρίδα μας η αποθήκη λαθρομεταναστών ολόκληρης της Ευρώπης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.