ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Show Ερντογάν μέσα στην Αγιά Σοφιά: «Ήσουν πάντα δική μας»…

1 min read

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους “τουρκοφάγους” της ΝΔ, της οποίας προηγούμενος πρόεδρος είχε κάνει μέχρι και… κουμπαριά με τον Ερντογάν για χάρη της ελληνοτουρκικής “φιλίας”!

O Erdogan επισκέφτηκε στην Αγία Σοφία για προσωπική φωτογράφηση. Οι φωτογράφοι είχαν ακροβολιστεί στα πιο απίθανα μέρη για να έχουν πλάνα επιτυχημένα και ο τούρκος πρόεδρος έκανε πρόβα για την πρώτη ισλαμική προσευχή στις 24 Ιουλίου και παράλληλα επιθεώρησε τα έργα μετατροπής σε τζαμί στο εσωτερικό ώστε να γίνει η λατρεία του Αλλάχ… Τις φωτογραφίες ανάρτησε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο twitter.

Λίγο αργότερα ανάρτησε και ένα βίντεο περίπου έξι λεπτών, όπου διάφοροι καλλιτέχνες τραγουδάνε από Αλβανικά, Αζέρικα, Κουρδικά και Αραβικά και εξυμνούν την Αγιά Σοφία. Οι τραγουδιστές μιλούν για την… χαρά τους για τη μετατροπή της σε τζαμί και για την προσευχή και πως «φέραμε χαιρετισμούς από τη Μέκκα, το Αλ Ακσα κτλ».

Όμως ακόμα πιο προκλητικό ήταν το σχόλιο του ίδιου του Ερντογάν που συνόδευε το τραγούδι: «Στον τρούλο σου να φυσήξει ο άνεμος της ελευθερίας. Εσύ ήσουν πάντα δική μας κι εμείς δικοί σου».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.