ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνεχίζεται το ξεπούλημα της Ελλάδος – Έτοιμοι οι ξένοι να αγοράσουν τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ηγουμενίτσας

1 min read

Ζήτημα λίγων εβδομάδων είναι η πώληση του 67% των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρουπόλεως, όπως και η παραχώρηση του Προβλήτα “Φίλιππος Β’” στο Λιμένα Καβάλας.

Αλήθεια, αφού είχαν σκοπό να το ξεπουλήσουν στους ξένους, γιατί έδωσαν την ονομασία ενός ενδόξου Βασιλέως της Μακεδονίας;

Η πώληση βέβαια γίνεται από τον ΤΑΥΠΕΔ, που από τον καιρό του Σαμαρά και του Τσίπρα μας έλεγαν όλοι τους ότι δεν θα ξεπουλήσει τίποτε και ότι απλά βρίσκεται στην δικαιοδοσία του… Τον Λιμένα της Αλεξανδρούπολης και τον Προβλήτα της Καβάλας πρόκειται να αγοράσει αμερικανικός κολοσσός και η αγορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού έχουν σκοπό να δημιουργήσουν σταθμό πωλήσεως φυσικού αερίου το οποίο θα φέρνουν από την Αμερική στην περιοχή! 

Στις δυτικές ακτές της Ελλάδος, ιδιαίτερα σημαντικό είναι για την Πατρίδα μας, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που αποτελεί την πύλη για την Δύση. Και αυτό βγήκε στο σφυρί… Αλλά επί του προκειμένου υπάρχουν δυο ενδιαφερόμενοι και είναι ένας ιταλικός όμιλος και ένας γερμανικός. Το ξεπούλημα πρόκειται να ολοκληρωθεί αμέσως μετά την ψήφιση στην Βουλή ρυθμίσεων νομοθετικών που θα καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το καθεστώς που επικρατεί στα λιμάνια. 

Αυτή είναι η “ανάπτυξη” που φέρνει η ΝΔ:  Γενικό ξεπούλημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.