ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χυδαία συνθήματα στη Γαλλία κατα του Μακρον οπως αυτά στα ελληνικά καναλια κατα του Μητσοτακη

1 min read

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν ότι θέλει να «τσαντίσει» τους ανεμβολίαστους και την υιοθέτηση από την γαλλική Εθνοσυνέλευση του εμβολιαστικού πάσου, χιλιάδες κόσμος βγήκε στους δρόμους σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας για να διαμαρτυρηθεί.

Επεισόδια σημειώθηκαν σε Μονπελιέ και Τουλούζη. Κατά τις επίσημες Αρχές έγιναν συνολικά 34 συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκαν και δέκα αστυνομικοί

Όπως έγραψαν γαλλικά ΜΜΕ, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του «κοινωνικού απαρτχάιντ» και συνθήματα όπως «φοβάμαι την κυβέρνηση, όχι τον Covid», «Μακρόν, δεν θέλουμε το πάσο σου», «πότε θα δούμε εμβόλιο σεβασμού;», «κόντρα στην ‘κοβικτατορία’. Ούτε πειραματόζωο ούτε αντιεμβολιαστές».

Ιδιαίτερο… σουξέ στις γαλλικές πόλεις σείοντας την ατμόσφαιρα, είχε και το «Μακρόν γ@μ@σ@» (Macron, on t’emmerde), κατά το ελληνικό υβριστικό σύνθημα εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει γίνει viral και σαρώνει τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στις τηλεοπτικές ζωντανές συνδέσεις των ελληνικών καναλιών της λίστας Πέτσα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.