ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Βρέθηκε» και τρίτος μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή – Καθοριστικό το τι θα δείξουν οι κάμερες

1 min read

Νωρίτερα κατέθεσαν ο υπάλληλος ντελίβερι και ο οδηγός ταξί οι οποίοι ήταν μάρτυρες του τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ακόμα ένας οδηγός αυτοκινήτου καταθέτει τις επόμενες ώρες ως τρίτος αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής με θύμα 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτας ο οποίος συγκρούστηκε με όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στη διάθεση της Τροχαίας η οποία διερευνά το τραγικό τροχαίο, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, και δεύτερο οπτικό υλικό από μία εκ των αρκετών καμερών που βρίσκονται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Καταλυτικό ρόλο για τον καθορισμό του υπαίτιου του τροχαίου θα παίξουν οι εικόνες που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα της Βουλής. 

Καταθέσεις θα δώσουν επίσης όλοι οι αστυνομικοί που ήταν την στιγμή της σύγκρουσης στην είσοδο της Βουλής.

Τι κατέθεσε ο οδηγός ντελίβερι

Ήδη έχει καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας, ο υπάλληλος ντελίβερι, ο οποίος, μάλιστα, φαίνεται σε βίντεο να απομακρύνεται με άσχημο τρόπο από άνδρα της Τροχαίας, στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, επιβεβαίωσε τα όσα είχαν διαπιστώσει οι αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Τροχαίας, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες, αλλά έχει παραδεχθεί και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. 

Όπως κατέθεσε, ο 23χρονος ανέβαινε κανονικά από την πλατεία Συντάγματος τη Βασιλίσσης Σοφίας, με το φανάρι της εισόδου της Βουλής πράσινο.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, προς πλατεία Συντάγματος όταν ξαφνικά έστριψε αριστερά για να μπει μέσα στη Βουλή, κάτι που απαγορεύεται αφού δεν υπάρχει στο σημείο αυτό σηματοδότης προς το εσωτερικό του Κοινοβουλίου. 

Ο 23χρονος προφανώς αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να «καρφωθεί» στο πίσω δεξιό μέρος του αυτοκινήτου.

Ακολούθησε η κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα, του οδηγού ταξί ο οποίος, όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου.

Ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς με τη βοήθεια του ΣΑΤΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες όπως παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου και σχεδιάγραμμα.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο θα διαβιβαστεί η σ δικογραφία. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του νεαρού, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.