ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βουκουρέστι Φρικιαστική Μαρτυρία: «Σφηνώθηκε το κεφάλι μου, φώναζα δε μπορώ να αναπνεύσω»

1 min read

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες μαρτυρίες επιβαινόντων στο μοιραίο λεωφορείο στο οποίο έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι ο Λαρισαίος Νίκος Χλόπτσιος.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, : «Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» λέει μία νεαρή γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή που εκτυλίχθηκε σε τραγωδία… Ένας νεκρός, μια διασωληνομένη γυναίκα και 23 ακόμα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα με πούλμαν γεμάτο από Έλληνες ταξιδιώτες, το οποίο καρφώθηκε σε μπάρα σήμανσης ύψους σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του, ονομαζόταν Νίκος Χλόψιος, ήταν 53 ετών και ζούσε με την οικογένειά του στη Λάρισα. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 24 ετών και ενός αγοριού 21 ετών.

Στη μοιραία εκδρομή βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του, με την οποία έκαναν ταξίδι στο εξωτερικό μετά από χρόνια. Αφού έγινε το δυστύχημα η σύζυγός του δεν ενημερώθηκε άμεσα για το που βρισκόταν ο άνδρας της. Πρώτα το έμαθαν τηλεφωνικά τα παιδιά του από τη Λάρισα.

Η οικογένειά του ζει ένα δράμα με τη μητέρα του 55χρονου να μην μπορεί να διανοηθεί ότι δεν θα ξαναδεί τον γιο της.

Πήγε διακοπές και δε θα ξανα γυρίσει

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η αδελφή του θύματος ξέσπασε κατά των αρμοδίων καθώς όπως είπε «δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τον αδερφό μου και τη νύφη».

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Πήραν την κόρη του αδερφού του και μας είπαν ότι είναι νεκρός. Η γυναίκα του αδερφού μου δεν είχε καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται ο άνδρας της», ανέφερε.

Όπως είπε επίσης, ο 50χρονος άνδρας έχει μια κόρη 24 ετών και ακόμα έναν γιο 21 ετών. «Ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς ένα τηλέφωνο. Πού είναι ο Δήμος της Λάρισας που είναι τόσοι δημότες εκεί» προσέθεσε η αδερφή του Νικόλαου Χλόψιου.

Συμπληρώνει η αδερφή του 50χρονου πως «εγώ θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά, να στείλουν στα παιδιά έναν ψυχολόγο. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ».

Έπειτα, είπε ζήτησε από τους αρμοδίους ενημέρωση για την κατάσταση της νύφης της καθώς δεν έχει τα πράγματά της και δεν μπορεί να επικοινωνήσει. «Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, να έχουμε μια ενημέρωση.

Είναι χτυπημένη στο κεφάλι και τα πλευρά. Τους απεγκλώβισαν πρώτοι, όπως μας είπαν χθες. Από θαύμα επέζησε η νύφη μου που έχει να ανέβει Γολγοθά τώρα, να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της. Για τον αδερφό μου, μας είπαν ότι χρειάζεται πέντε με έξι ημέρες να έρθει στην Ελλάδα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.