ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

31 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο σοκ: Ούτε ο καταστροφικός σεισμός δεν σταματά την κτηνωδία Τούρκοι στρατιώτες κομμάτιασαν Σύρο πρόσφυγα! Προσοχή, σκληρές εικόνες!

1 min read

Την ώρα που όλος ο πολιτισμένος κόσμος σπεύδει να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία και να ενισχύσει τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να σωθούν ζωές, η Συρία όχι μόνο παραμένει αβοήθητη, αλλά οι Τούρκοι εισβολείς σε μία ακόμα επίδειξη βαρβαρότητας, δολοφόνησαν βάναυσα τουλάχιστον έναν Σύρο πρόσφυγα ο οποίος ξεσπιτωμένος προσπαθούσε να περάσει την συνοριακή γραμμή.

Όπως φαίνεται στο φρικτό βίντεο που ακολουθεί, μια ομάδα Τούρκων κατοχικών, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον Ismail Hamdi al-Ajili καθώς πλησίαζε στο συνοριακό πέρασμα στην κατεχόμενη από τους Τούρκους ισλαμοφασίστες επαρχία Αφρίν.

Ούτε ο καταστροφικός σεισμός δεν σταματά την κτηνωδία του τουρκικού στρατού.

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη.

Λίγη ώρα πριν, μέσα στο χάος του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία, ένα τουρκικό drone στόχευσε ένα αυτοκίνητο πολιτών στο δρόμο προς το χωριό Manaz στην ύπαιθρο του Κομπάνι και ο Mahmoud Bashar σκοτώθηκε. Η Τουρκία ασκεί τρομοκρατία και εγκληματικότητα, ακόμα και τις ώρες του μεγάλου ολέθρου

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.