ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κλιμακώνονται οι αμερικανορωσικές σχέσεις καθώς η πρεσβεία των ΗΠΑ προέτρεψε τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τη Ρωσία

1 min read

Κλιμακώνονται οι αμερικανορωσικές σχέσεις καθώς η πρεσβεία των ΗΠΑ προέτρεψε τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τη Ρωσία.

Τέτοιες προτροπές συνήθως γίνονται λίγο πριν από αναμενόμενη ένοπλη αντιπαράθεση!

«Η Ρωσία μπορεί να αρνηθεί να αναγνωρίσει την αμερικανική υπηκοότητα των διπλών υπηκόων, να τους αρνηθεί την πρόσβαση στην προξενική βοήθεια των ΗΠΑ, να τους υποβάλει σε κινητοποίηση, να αποτρέψει την αναχώρησή τους από τη Ρωσία ή  και να τους στρατολογήσει» γράφει η ανακοίνωση.

«Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας συνέλαβαν Αμερικανούς πολίτες με ψευδείς κατηγορίες, έκαναν διακρίσεις εις βάρος Αμερικανών πολιτών στη Ρωσία με κράτηση και παρενόχληση, τους αρνήθηκαν δίκαιη και διαφανή μεταχείριση και τους καταδίκασαν σε μυστικές δίκες ή χωρίς να προσκομίσουν αξιόπιστα στοιχεία», ανέφερε η πρεσβεία των ΗΠΑ.

«Οι ρωσικές Αρχές εφαρμόζουν αυθαίρετα τους τοπικούς νόμους κατά των θρησκευτικών λειτουργών που είναι πολί9τες των ΗΠΑ και έχουν ξεκινήσει αμφισβητούμενες ποινικές έρευνες κατά πολιτών των ΗΠΑ που ασκούν θρησκευτική δραστηριότητα», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Τον περασμένο Ιανουάριο το FBI ανέφερε ότι η Ρωσία έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον ενός πολίτη των Ηνωμένων Πολιτειών με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.