ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο-σοκ: Αλλοδαπός βάζει ανήλικη Ελληνίδα να φωνάζει «αγαπώ το Πακιστάν»! -Αυτή είναι η «ανανέωση» του πληθυσμού;

1 min read

Τα όσα είδαμε στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά φαίνεται πως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται, καθώς εάν και τα συστημικά ΜΜΕ κρατούν στάση σιγής στα social media κυκλοφορούν πολλά βίντεο που σοκάρουν. 

Η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα έχει ιδιαίτερη δυναμική στα social media και διαρκώς δημοσιεύει βίντεο για να δείξει σε άλλους Πακιστανούς ότι τα πράγματα εδώ… είναι ωραία (για τους Πακιστανούς). 

Η επίδειξη δύναμης που έγινε την Πρωτοχρονιά και μεταδόθηκε από πακιστανικά ΜΜΕ, αλλά και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητα έχουν έναν και μόνο στόχο: Να έρθουν περισσότεροι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα. 

Σε ένα ακόμη βίντεο που σοκάρει ένας Πακιστανός απαιτεί από ανήλικη Ελληνίδα να φωνάξει «αγαπώ το Πακιστάν», ενώ τη φιλά όταν τελικά το κορίτσι πραγματοποιεί την επιθυμία του. Την ίδια ώρα ακούγονται από πίσω τραπ τραγούδια με ύβρις και μάλιστα κάποια στιγμή που ακούγεται το άσμα «θα σου μάθω όλο το Κάμα Σούτρα», το οποίο περιέχει διάφορες χυδαίες εκφράσεις ο Πακιστανός δείχνει την ανήλικη Ελληνίδα. 

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.