ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Έχουμε στοιχεία», λέει η αστυνομία για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – «Κλειδί» η τοξικολογική

1 min read

Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο – Συλλήψεις και ισόβια αν επιβεβαιωθεί η νάρκωση -Τι είπε ο Θεοδωρικάκος για τον ανδρισμό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό της Γ.Μ. να κρύβεται ένα επικίνδυνο και αδίστακτο κύκλωμα μαστροπείας με τη συμμετοχή επιχειρηματιών και άλλων πλουσιόπαιδων, ενώ στην παρέμβασή του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας, ο οποίος θα εποπτεύσει τις έρευνες, ζητά να ερευνηθεί σειρά δημοσιευμάτων για τις καταγγελίες περί βιασμού της κοπέλας.

Μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μόνο σε ένα άτομο (σ.σ. Βασίλης Λεβέντης), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη σε νέα κατάθεσή της στην αστυνομία, αναγνώρισε και ένα δεύτερο άτομο από τα τρία που την παρέσυραν στη σουίτα όπου κακοποιήθηκε.

https://youtu.be/yU88AHFC_cU

Η τοξικολογική εξέταση αναβαθμίζει το κατηγορητήριο

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης,  θέλοντας να εκφράσει την αποφασιστικότητα της αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση, σχολίασε στον ΣΚΑΪ πως «εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια».

Όπως είπε, εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων (και όχι μόνο). Και χωρίς να αποκαλύψει πολλά, εννόησε αρκετά: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους».

Οι Αρχές βρίσκονται και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη χορήγησης ναρκωτικών ουσιών, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Αν τα αποτελέσματα δείξουν ότι υπήρξε ίχνος νάρκωσης, τότε η αναβάθμιση του κατηγορητηρίου είναι δεδομένη και ο δράστης, ή οι δράστες θα αντιμετωπίσουν ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Σημειώνουμε ότι σε έρευνες που έγιναν στο δωμάτιο, που φέρεται ότι έκλεισε ο Βασίλης Λεβέντης, γόνος της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Coca-Cola, κατασχέθηκαν ένα χάπι για τη στυτική δυσλειτουργία με την ονομασία Sildenafil Sandoz, το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας. Όλα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.