ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Καβάλα με τους τρεις νεκρούς

1 min read

Η ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που έπεσε επάνω σε σταθμευμένο φορτηγό και θέρισε τον ανύποπτο οδηγό του που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε εμπορεύματα, αποτυπώνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το MEGA.

Η τραγωδία είναι ασύλληπτη. Το σοκαριστικό τροχαίο στη Γαληψό Καβάλας στοιχειώνει τους κατοίκους.

Ο 55χρονος συγχωριανός τους βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Τρεις νεκροί στην άσφαλτο, εξαιτίας μιας τρελής καταδίωξης.

Η ξέφρενη πορεία

Στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή του MEGA, Live News, καταγράφεται η πορεία του μοιραίου αυτοκινήτου. Μια μαύρη μερσεντές το ακολουθεί με τον ίδιο φρενήρη ρυθμό σα να το καταδιώκει.

Έντρομοι θαμώνες καφετέριας, περαστικοί αλλά και μαθητές στρέφουν τα βλέμματά τους έντρομοι στα 2 οχήματα που περνούν σαν βολίδες από τον κεντρικό δρόμο του χωριού. Ακριβώς απέναντι ένα σχολείο. Γεμάτο παιδιά.

Οι αποκλειστικές εικόνες διαδραματίζονται περίπου 8χλμ. μακριά από τη Γαληψό, στο χωριό Ποδοχώρι, 3 μόλις λεπτά, πριν το μακελειό που κόστισε τη ζωή σε αυτόν τον οδηγό φορτηγού κάβας ,πατέρα ενός παιδιού, την ώρα που ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του.

Γλίτωσαν από θαύμα

Σε μια διασταύρωση λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, ο οδηγός του audi χτυπά το αυτοκίνητο αυτής της γυναίκας, ξαδέλφης του 56χρονου που δευτερόλεπτα μετά έχασε τη ζωή του. Μόλις είχε πάρει τη κόρη της και έναν ακόμα μαθητή από το σχολείο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα αίτια για τα οποία ο νεαρός οδηγός του ανασφάλιστου audi, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ ερευνάται και ο ρόλος του μαύρου Mercedes που ακολουθούσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.