ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
27 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βίντεο-αίσχος: Κούρεψαν νεαρό παλαιστή πριν τον αγώνα επειδή δεν άρεσε στον διαιτητή! (vid)

1 min read

Έχει προκαλέσει οργή παγκοσμίως.

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που καταγράφει αθλητικούς παράγοντες να κουρεύουν τα μαλλιά έφηβου παλαιστή λίγα λεπτά πριν τον αγώνα εξαιτίας του διαιτητή!

Το περιστατικό κατεγράφη στο Νιου Τζέρσεϊ, σε σχολικούς αγώνες, και έχει χαρακτηριστεί ως ρατσιστικό καθώς αποκαλύπτεται πως ο διαιτητής που απαίτησε να κοπούν τα dreadlocks του νεαρού, μαύρου αθλητή έχει και κατά το παρελθόν απασχολήσει με τη συμπεριφορά του.

Λίγα λεπτά πριν τον αγώνα, και ενώ ο Andrew Johnson είχε βάλει το προβλεπόμενο κάλυμμα που πρέπει να φοράνε οι αθλητές που έχουν μακριά μαλλιά, ο Alan Maloney, φέρεται να είπε πως αυτό δεν αρκούσε και έδωσε δύο επιλογές: ή κουρεύει τα μαλλιά του ή αποβάλλεται από τους αγώνες.

Οι πληροφορίες λένε πως ο νεαρός αισθάνθηκε ταπείνωση, αλλά επέλεξε να μην αντιδράσει για να μη δεις τους κόπους του να πηγαίνουν χαμένους. Δέχτηκε να του κόψουν επί τόπου τα μαλλιά, συνέχισε με τον αγώνα και τελικά κέρδισε.  Το βίντεο έφτασε στην ομοσπονδία η οποία το εξετάζει και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον προπονητή μετά τις σφοδρές αντιδράσεις.

Κάποιοι γνώστες του αθλήματος ισχυρίζονται πως ήταν ξεκάθαρα ένα περιστατικό διάκρισης κατά του αθλητή καθώς είχε κάνει όσα προβλέπονταν για να αγωνιστεί κανονικά.

Ο ίδιος διαιτητής φέρεται να είχε επιτεθεί με ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον μαύρου συναδέλφου του το 2016, όπως μεταδίδουν μμε που άρχισαν αν ερευνούν το παρελθόν του μετά το πρόσφατο κρούσμα.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.