ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπέρ της Τουρκίας το ΝΑΤΟ στην εμπλοκή της με Γαλλία

1 min read

Στις 10 Ιουνίου τουρκικά πολεμικά πλοία φώτισαν τρεις φορές με τα ραντάρ τους τη γαλλική φρεγάτα Courbet στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως σημείωσε η Γαλλίδα υπουργός, η Courbet βρισκόταν σε αποστολή του ΝΑΤΟ για να ελέγξει αν ένα τουρκικό πλοίο, το Cirkin, μετέφερε παράνομα όπλα στη Λιβύη καθώς απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του, δεν προσδιόρισε την ταυτότητά του και δεν ανέφερε τον τελικό του προορισμό.

Στο πόρισμα του ΝΑΤΟ των 130 σελίδων, δεν γίνεται αναφορά για την παρενόχληση που έλαβε χώρα κατά του γαλλικού πολεμικού από τους Τούρκους!

Ως γνωστόν, η Γαλλία αποφάσισε να αποσύρει τις ναυτικές της δυνάμεις από την Ανατολική Μεσόγειο μετά την στάση του ΝΑΤΟ ξεκάθαρα υπέρ της Τουρκία. Είναι φανερό ότι οι ΗΠΑ, που απόλυτα πιστό όργανό της είναι το ΝΑΤΟ, κάνουν πλάτες στην Τουρκία στον πόλεμο στην Λιβύη και αυτό είναι δεδομένο ότι είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και πλήττει ευθέως την εθνική μας κυριαρχία, αφού η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης του Σάρατζ για ΑΟΖ καταργεί σε μεγάλο μέρος την Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.