ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

27 Φεβρουαρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τι ισχύει σε Σούπερ μάρκετ, λαϊκές, κομμωτήρια Θεσσαλονίκη και Αττική

1 min read

Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές και κομμωτήρια από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Τα δεδομένα αλλάζουν και τα σούπερ μάρκετ, οι λαϊκές αγορές και τα κομμωτήρια θα έχουν τους δικούς τους κανόνες σε ΑττικήΘεσσαλονίκη και Χαλκιδική έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αναχαίτιση του κορονοϊού μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ισχύουν από το πρωί του Σαββάτου 6 Φεβρουαρίου  . 

Σούπερ μάρκετ

Τα σούπερ μάρκετ σε αυτές τις περιοχές θα λειτουργούν κανονικά το Σάββατο, αλλά με νέο ωράριο. Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική ξεκινά το Σαββατοκύριακο από τις 6 το απόγευμα, με αποτέλεσμα τα σούπερ μάρκετ να κλείνουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5, ώστε ο κόσμος να προλαβαίνει να επιστρέψει στην οικία του, πριν από την απαγόρευση στις μετακινήσεις.

Aναστέλλεται η λειτουργίατων λαϊκών αγορών τα Σαββατοκύριακα. Το συγκεκριμένο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13 -14 Φεβρουαρίου).

Κομμωτήρια

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, τα κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, καθώς και υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος λειτουργούν κανονικά με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

Δημοσίευση στα Social Media