ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη Την φιλούσε στο στόμα και της έδινε βότκα Σοκάρει η μητέρα της 14χρονης 

1 min read

Ακόμα ένα ανήλικο κοριτσάκι έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός ανώμαλου, ο οποίος ασέλγησε στο κορμάκι της.

Σε βάρος του 42χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο λόγω της απουσίας μαρτύρων. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα προκαλεί σοκ η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία περιέγραψε πώς ο 42χρονος ασέλγησε στο παιδί της:

«Η κόρη μου με κάλεσε στο τηλέφωνο, όταν βρισκόμουν στην εργασία μου και μου είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση. Μου τηλεφώνησε στο κινητό και μου είπε οτι αυτός θα πήγαινε στα Βασιλικά για να πιει καφέ και ήθελε να συναντηθούν για να μιλήσουν. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και την πήγε σε ένα σημείο πιο κάτω. Εκεί σταμάτησε και έσβησε την μηχανή. Βγήκαν έξω και την χάιδευε στα χέρια και το σώμα, ενώ της ζήτησε να καθίσει στα γόνατά του. Εκείνη αρνήθηκε, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και έκατσαν στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού. Την τράβηξε από το κεφάλι, την φιλούσε στα μάγουλα και στο στόμα συνεχώς. Φοβήθηκε και του είπε ότι ήθελε να γυρίσει πίσω» είπε και πρόσθεσε ότι 42χρονος προσπάθησε να πείσει την μικρή να καταναλώσει βόκτα και της ζήτησε «να μην πει τίποτα σε κανέναν για όσα έγιναν, καθώς θα την μάλωναν».

Από πλευράς του ο 42χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι η 14χρονη τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε να συναντηθούν!

Πηγή newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.