ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Νέα φωτογραφία για το αίσχος τις Τουρκίας κατά των 92 μεταναστών στον Έβρο

1 min read

Η Τουρκία συνεχίζει απροκάλυπτα να εργαλειοποιεί μετανάστες, να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα, να καταπατά το Διεθνές Δίκαιο

Γροθιά στο στομάχι ήταν η φωτογραφία από τη διάσωση 92 παράνομων μεταναστών στον Έβρο, τους οποίους εγκατέλειψαν γυμνούς στις όχθες του ποταμού Τούρκοι διακινητές.

Οι απάνθρωπες πρακτικές που χρησιμοποιεί η Τουρκία απέναντι σε μετανάστες επιβεβαιώνονται ακόμη μια φορά. Συνολικά διασώθηκαν 92 παράνομοι μετανάστες από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, σε συνεργασία με την Frontex.

Η Τουρκία συνεχίζει απροκάλυπτα να εργαλειοποιεί μετανάστες, να παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα, να καταπατά το Διεθνές Δίκαιο.

Μια ακόμη φωτογραφία που αποκάλυψε το Open, αποτυπώνει την τουρκική βαναυσότητα σε βάρος των παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι είναι ταλαιπωρημένοι και γυμνοί, χωρίς τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι παράτυποι μετανάστες περιέγραψαν στις ελληνικές αρχές πως Τούρκοι στρατοχωροφύλακες τους ξεγύμνωσαν και τους απείλησαν με όπλα για να περάσουν στην ελληνική πλευρά. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία κατέγραψαν αμέσως αξιωματικοί της Frontex και βρίσκεται στα χέρια Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς η Ελλάδα έχει ενημερώσει για την εξευτελιστική κίνηση των Τούρκων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.