ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη Συνελήφθη 27χρονος διακινητής μεταναστών Στην προσπάθεια να διαφύγει τη σύλληψη Τραυμάτισε αστυνομικό

1 min read

Στην προσπάθεια του να διαφύγει τη σύλληψη ένας 27χρονος, ο οποίος μετέφερε αλλοδαπούς με το όχημα του, τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος διακινητής εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται από τις Αρχές για τον εντοπισμό περιπτώσεων μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης «εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εμφανώς έμφορτο, ο οδηγός του οποίου σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Πενταλόφου αποβίβασε αλλοδαπούς, εκ των οποίων τέσσερις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς».

Ακολούθως, ο 27χρονος αλλοδαπός συνέχισε την πορεία του και σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην παλαιά εθνική οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης όπου στάθμευσε το όχημα, εντοπίστηκε και συνελήφθη«παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο 27χρονος, προκειμένου να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, μετά τη στάθμευση του οχήματος, αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας, με σκοπό να τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας Αρχών Γερμανίας. Από τον έλεγχο προέκυψε επίσης ότι, στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και διπλώματος οδήγησης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.