ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Τέλος τα ψέματα για την κυβέρνηση

1 min read

Η Πρωταπριλιά δικαίως θα μπορούσε να είναι η εορτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας αναρριχήθηκε στην εξουσία τον Ιανουάριο του 2015 με τα ψέματα. Για παροχές ύψους 12 δισ. ευρώ και με ένα πρόγραμμα με το οποίο οι Γερμανοί θα παρακαλούσαν να μας δανείσουν.

Για σκίσιμο των Μνημονίων και κατάργηση της λιτότητας με ένα νόμο και ένα άρθρο. Και διατηρήθηκε στην κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους υποσχόμενος ότι τα δύσκολα πέρασαν και αφού προηγουμένως είχε βάλει την υπογραφή του σε ένα τρίτο Μνημόνιο, βαρύτερο από τα προηγούμενα.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ τρία και πλέον χρόνια, οι πολίτες, φορτωμένοι με μέτρα άνω των 15 δισ. ευρώ και συνολική ζημιά στην οικονομία που προσεγγίζει τα 200 δισ. ευρώ, έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι τα ψέματα πληρώνονται. Οχι μόνο όμως από αυτούς που τα λένε, αλλά και από το κοινωνικό σύνολο.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ που πανηγυρίζουν ακόμα και το γλεντούν είναι οι «ημέτεροι» που απολαμβάνουν κρατικές θέσεις και παχυλές αμοιβές ή αναλαμβάνουν έργα με απευθείας αναθέσεις. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διορίζει συγγενείς και φίλους και χτίζει ένα σπάταλο, πελατειακό κράτος, βγαλμένο από το αμαρτωλό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, κατά το πρότυπο των πρασινοφρουρών της δεκαετίας του ’80.

ΟΜΩΣ ΤΑ ψέματα έχουν τελειώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες θέλουν μια πολιτική αλλαγή, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. Θέλουν να διώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία και να δώσουν την ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία να αναπτύξει το φιλελεύθερο πρόγραμμά της με μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, στη δημόσια διοίκηση και το κοινωνικό κράτος.

ΟΠΩΣ αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, και αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, ήδη οι δανειστές προετοιμάζουν ένα νέο Μνημόνιο, το οποίο θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα που ολοκληρώνεται τον Αύγουστο. Οι πιστωτές ζητούν την εφαρμογή όλων των επώδυνων μέτρων χωρίς ωστόσο να δίνουν άλλα χρήματα, παρά μόνο υποσχέσεις για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αν και όποτε χρειάζεται.

Η ΕΛΛΑΔΑ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ξέφωτο και το γεγονός αυτό θέλησε να αξιοποιήσει ο κ. Τσίπρας για να μειώσει την ψαλίδα από τη Ν.Δ., χρησιμοποιώντας ως όπλο τη σκανδαλολογία. Αυτό δεν του βγήκε, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, και τώρα είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει αυτά που δεσμεύθηκε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο λογαριασμός που αφήνει στους πολίτες είναι μεγάλος και διαρκώς αυξάνεται. Η ελληνική οικονομία παραμένει στο πεδίο της ασθενικής ανάκαμψης, όταν οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης τρέχουν, ενώ στο τέλος του 2018 έρχονται και τα νέα μέτρα εσωτερικής υποτίμησης.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι το τίμημα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., που χρησιμοποίησε ψέματα σε όλη την πορεία της και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.