ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Πάτρα: Μπήκε στα δικαστήρια με σιδερογροθιά

1 min read

Ο 33χρονος δράστης εντοπίστηκε μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς που φρουρούσαν το μέγαρο

Τους σκοπούς που μπορεί να είχε ένας νεαρός Έλληνας, όταν εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας έχοντας μαζί του μια… σιδερογροθιά, διερευνούν με προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση μετά την σύλληψή του το πρωί της Πέμπτης.

Ο 33χρονος δράστης υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς που φρουρούν το μέγαρο κατά την είσοδό του. Έτσι, μέσα στο σακίδιο που είχε στην πλάτη του, βρέθηκε η σιδερογροθιά η οποία κατασχέθηκε. Ο νεαρός συνελήφθη, αλλά δεν εξήγησε για ποιους λόγους την είχε μαζί του και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη ένας 60χρονος, ο οποίος πήγαινε για κυνήγι τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά τον σταμάτησαν για έλεγχο στον Πύργο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Όπως διαπιστώθηκε, το κυνηγετικό του όπλο δεν είχε δηλωθεί όπως όφειλε για να αποκτήσει άδεια κατοχής κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.