Πε. Οκτ 29th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο! Επικαλείται συνεργασία με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες!

1 min read

Τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας εμπλέκει τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο. Είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά και η οικογένειά του ζει ακόμη στη χώρα μας. Πραγματοποίησε τρία ταξίδια στο Βέλγιο με τα πλαστά στοιχεία. Έλαβε άσυλο από την Ελλάδα το 2016.

Ένας τζιχαντιστής, σημαντικό μέλος του ISIS, συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο σύμφωνα με την εφημερίδα magyarnemzet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τζιχαντιστής ισχυρίστηκε στο δικαστήριο που δούλεψε για λογαριασμό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί από την αίθουσα ώστε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διασυνδέσεις του με την ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα που υπέβαλλε ο τζιχαντιστής καθώς ο αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρισκόταν εκεί, θεώρησε πως υπήρχε φόβος ο Χασάν Φ να σχεδιάζει να κρατήσει ομήρους.

Σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές της χώρας, ο τζιχαντιστής αποτελούσε μεσαίο στέλεχος της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, ενώ το Μάρτιο του 2015 υπό τις εντολές του, αποκεφαλίστηκαν ή κάηκαν ζωντανοί 37 με 44 άνθρωποι στο χωριό Μαμπούζα, κοντά στην πόλη Χομς.

Οι αρχές στην Ουγγαρία υποψιάζονται πως ο τζιχαντιστής Χασάν Φ, έχει λάβει μέρος σε ακόμη μια αιματοχυσία το 2016, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες αυτές.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές των βελγικών μυστικών υπηρεσιών, ο ύποπτος είχε κάνει τρία ταξίδια στο Βέλγιο με το πλαστό ελληνικό διαβατήριο που διέθετε. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ουγγρικής εφημερίδας ο Χασάν Φ είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά, ενώ έλαβε άσυλο στην Ελλάδα το 2016 με την οικογένειά του να ζει ακόμη στη χώρα μας.

Πηγή: magyarnemzetrmx.news

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.