ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συναγερμός: Συμμορία στο Κέντρο της Αθήνας αρπάζει νεαρά κορίτσια και τα «εξαφανίζει»!

1 min read
  • Προκαλεί οργή, τρόμο και αποτροπιασμό η καταγγελία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter, όπου μία μητέρα περιγράφει την περιπέτεια που έζησε με την αρπαγή της κόρης της. Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία, διότι ήδη το μήνυμα έχει κοινοποιηθεί στην αστυνομία, ενώ σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί του γεγονότος.

Αυτούσια η καταγγελία

«Έπεσε η κόρη μου θύμα ενός τύπου με μπράτσα δεν άφηνε να φύγει να σηκώσει τηλέφωνο 4 μέρες ψάχναμε, ούτε να μιλήσει στο τηλ. Ήθελε να την πάει κάπου σε ένα σπίτι, μου έστειλε ένα μισό μήνυμα κατάλαβα και αρχίσαμε να ψάχνουμε, αστυνομία διακριτικά, εντοπίσαμε το τηλ. Την πήραμε..

…πίσω με προϋποθέσεις να την αφήσει, του δώσαμε ό,τι ζήτησε και μόλις την πήραμε ανέλαβε η αστυνομία, μαφία στο κέντρο της Αθήνας που παίρνουν κορίτσια και τα εξαφανίζουν, είμαστε πολύ φοβισμένοι…Ο πατέρας της διαλύθηκε είχε και τα συμπτώματα από το κοβιντ,άντε να ξημερωσουμε».

Εάν τα περιστατικά ισχύουν όπως τα περιγράφει η καταγγέλλουσα, τότε μιλάμε για ξεκάθαρη περίπτωση απαγωγής στο κέντρο της Αθήνας!

Αναμένουμε την αντίδραση της αστυνομίας και εάν θα υπάρχουν ανακοινώσεις για την εξοργιστική αυτή υπόθεση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.