ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στον πόλεμο Η Λευκορωσία Ο Λουκασένκο ανακοίνωσε «κοινή στρατιωτική ομάδα δράσης» με τη Ρωσία

1 min read

Σημειώνεται ότι οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις σήμερα έπληξαν ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας με αποτέλεσμα ολόκληρες πόλεις πλέον να μην έχουν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε ζεστό νερό.

Δεν υπάρχει ζεστό νερό στην πόλη Λβιβ, δυτικά του Κιέβου, μετά τo ρωσικό χτύπημα, ενώ το Κίεβο έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα στην ηλεκτροδότησή του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, εκτός του Κιέβου, αντιμετωπίζει την τελευταία ώρα το Χάρκοβο.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας έχει δεχθεί ένα δεύτερο κύμα πυραύλων που χτύπησαν ως επί το πλείστον κρίσιμες υποδομές (υδροηλεκτρικοί σταθμοί κ.α.).

Ως εκ τούτου ολόκληρη η πόλη έχει μείνει χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται και στην κινητή τηλεφωνία.

Τα τρένα του προαστιακού με τη σειρά τους τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Εν μέσω των ρωσικών επιθέσεων στο Κίεβο και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι φυγαδεύτηκε επειγόντως σε μυστικό καταφύγιο στην δυτική Ουκρανία, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ.

Μία από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Κίεβο συνέβη κοντά στο κτίριο των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας στην Βλαντιμίρσκαγια!

 Όπως αναφέρεται το γραφείο του Ζελένσκι βρίσκεται κοντά, κάτι το οποίο τονίζει και ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.