ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κίεβο: On air η στιγμή των εκρήξεων από το BBC – Η αντίδραση του δημοσιογράφου (Video)

1 min read

«Συναγερμός» έχει σημάνει από τις 8:15 το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) στην ουκρανική πρωτεύουσα, καθώς σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις σε συνοικία στο κέντρο της πόλης, όπως μετέδωσε το AFP και επιβεβαίωσε ο δήμαρχος, Βιτάλι Κλίτσκο.

Στο telegram έχουν ήδη αναρτηθεί δεκάδες βίντεο με εικόνες από το κέντρο του Κιέβου μετά τις εκρήξεις, τις όποιες «έπιασε» on air η σύνδεση του ειδησεογραφικού μαγκαζίνο του BBC.

Την ώρα που ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου μετέδιδε από την ουκρανική πρωτεύουσα τις τελευταίες εξελίξεις, ακούστηκαν οι εκρήξεις, γεγονός που οδήγησε τον δημοσιογράφο και τον κάμερα μαν στο να διακόψουν τη σύνδεση ώστε να προφυλαχθούν.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

https://twitter.com/ajubete96/status/1579351482771836929?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579351482771836929%7Ctwgr%5Eab8413582cb5002937cf2efa96123567d965dd43%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2Ftreis-isxyres-ekrikseis-sto-kievo-ixisan-seirines-proeidopoiisis%2F

Ξεκίνησαν τα ρωσικά αντίποινα με τους Ρώσους να χτυπούν ανηλεώς Κίεβο, Ζαπορίζια, Ντνίπρο και Νικολάεφ, ενώ στο Κίεβο ρωσικός πύραυλος έπεσε πολύ κοντά στο προεδρικό μέγαρο όπου βρίσκεται ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι!

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο ανακοίνωσε ότι σημειώθηκαν αρκετές εκρήξεις στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας σήμερα το πρωί.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ν.Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η Ρωσία πρέπει να δώσει απάντηση στην ανατίναξη της γέφυρας του Κερτς στην Κριμαία με την άμεση καταστροφή των τρομοκρατών, θέτοντας ως στόχο της Μόσχας την ίδια την ουκρανική κυβέρνηση.

«Η απάντηση της Ρωσίας σε αυτό το έγκλημα μπορεί να είναι μόνο η άμεση καταστροφή των τρομοκρατών. Όπως συνηθίζεται στον κόσμο. Αυτό περιμένουν οι πολίτες της Ρωσίας. Πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια και δολιοφθορά που διαπράχθηκε από το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου. Δεν υπάρχει αμφιβολία, και δεν υπήρξε. Όλες οι αναφορές και τα συμπεράσματα τείνουν σε αυτό» είπε.

Νωρίτερα δημοσιογράφοι του AFP μετέδωσαν ότι ακούστηκαν τρεις ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου. Τελικά το Κίεβο χτυπήηκε από 5 ρωσικούς πυραύλους.

Συνεργείο του BBC που βρισκόταν στην οροφή ξενοδοχείου είδε ένα από τα πυραυλικά χτυπήματα. Οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής είχαν ηχήσει περίπου 90 λεπτά νωρίτερα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.