ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα αδέλφια της 12χρονης από τα Σεπόλια

1 min read

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως στην υπόθεση της 12χρονης, η οποία φαίνεται ότι αποτελεί την κορυφής ενός παγόβουνου.

Μηνύματα στα κινητά, οίκοι ανοχής, ηλεκτρονικοί υπολογιστές οδηγούν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στα σκοτεινά μονοπάτια ενός δαιδαλώδους κυκλώματος παιδεραστίας.

Μιλώντας στο MEGA ο θείος του κοριτσιού αναφέρει πως τα οκτώ παιδιά της οικογένειας μεγάλωναν σε ένα νοσηρό περιβάλλον εντελώς ακατάλληλο για παιδιά, συμπληρώνοντας πως έχει σοβαρές υπόνοιες πως και ο πατέρας της 12χρονης εξέδιδε την μητέρα του παιδιού.

«Χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων

Συνολικά 150 ημέρες απόλυτης φρίκης … η πρώτη κατάθεση της 12χρονης στους αστυνομικούς προκαλεί σοκ και ανατριχίλα, τη στιγμή που το κουβάρι της δυσώδους αυτής υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται .

Αναμένονται νέες συλλήψεις

Οι αρχές κάνουν λόγο για ένα πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, με τη συμμετοχή ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας. Φαίνεται πως η άτυχη 12χρονη είναι μόνο η αρχή της χιονοστιβάδας που θα ακολουθήσει.

Κινητά «φαντάσματα» , οίκοι ανοχής , ηλεκτρονικοί υπολογιστές αναμένεται να οδηγήσουν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στα σκοτεινά μονοπάτια του δαιδαλώδους κυκλώματος παιδεραστίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει άτομα που ήρθαν σε επαφή με το 12χρονο κορίτσι και αναμένονται τις επόμενες ώρες νέα εντάλματα σύλληψης.

Το παρελθόν της μητέρας

Τα οκτώ παιδιά της οικογένειας μεγάλωναν σε ένα νοσηρό περιβάλλον σαράντα τετραγωνικών εντελώς ακατάλληλο για παιδιά λέει στο MEGA o θείος τους.

«Έχω και υπόνοιες και θέλω να ερωτηθεί η μάνα στη ΓΑΔΑ που βρίσκεται εάν στο παρελθόν ο ίδιος ο σύζυγος την εξέδιδε», αναφέρει ο θείος της 12χρονης.

Ο… “Μιχάλης» είναι ο άνδρας που το 12χρονο κορίτσι κατονόμασε στην κατάθεση της .

Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές. Είναι αυτός που τη συνόδευε στο μετρό των Σεπολίων.

Ο Ηλίας Μίχος ο κατηγορούμενος μαστροπός – βιαστής την ακολουθούσε στα ραντεβού, φροντίζοντας να μένει σε απόσταση. Την ίδια στιγμή υποδείκνυε στο κοριτσάκι τα αυτοκίνητα των βιαστών μέσω των πινακίδων τους .

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», αναφέρει στην κατάθεση της η 12χρονη.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί ψάχνουν και άλλα ανήλικα θύματα των παιδοβιαστών . Κομβικό ρόλο στην έρευνα αναμένεται να αποτελέσουν ευρήματα από οίκους ανοχής .

 Οι διάλογοι της φρίκης

Δεκάδες διαφορετικά προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος . Και συνομιλούσε ο ίδιος με τους υποψήφιους βιαστές του παιδιού . Ένας από αυτούς μαθαίνει την ηλικία της και την συμβουλεύει να προσέχει.

ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;

-Ναι θες;

ΥΠ: Από εδώ εννοώ;

-Όχι, τώρα την κατέβασα και θέλω σ…

ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.

-Οκ, θες να βρεθούμε;

ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.

-Οκ.

ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της μητέρας και το κινητό της 12χρονης βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν πολύτιμες απαντήσεις στις Αρχές.

Την ίδια στιγμή από τα μηνύματα και το ιστορικό φαίνεται η κόλαση που ζούσε το ανήλικο παιδί.

Η ταυτοποίηση τριών ατόμων

Υπάρχουν τρεις άντρες που τα ονόματα τους και ο αριθμός των τηλεφώνων τους έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News αποκάλυψε: « Η ελληνική αστυνομία έχει επιδείξει τις φωτογραφίες και τα ονόματα τριών ανδρών στην 12χρονη και το παιδί τους αναγνώρισε. Ο πρώτο είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και είναι νεαρός και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του για κάνει την συνάντηση με το μικρό παιδί. Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, είναι εύσωμος και πολύ σωματώδης και ο τρίτος είναι με περισσότερα κιλά και γυαλιά».

Με το προφίλ των τριών αυτών αντρών ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αριθμό των βιαστών

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. «Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ενώ για τον οίκο ανοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το παιδί πήγε στον οίκο ανοχής με τον 53χρονο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.