ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στις Αρχές η δικηγόρος του κατόχου της Corvette που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή

1 min read

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο που στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η δικηγόρος ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης για να την μελετήσει ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ίδιος ο κάτοχος του οχήματος.

Ο κάτοχος του οχήματος. Κ.Κ., είναι γνωστός στους κύκλους της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται ακόμα ότι οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα ξημερώματα Τετάρτης 19/02, λίγο μετά τη 01:30, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Βάρη, όταν ένα ΙΧ ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο υπαίτιος του τροχαίου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά, καθώς, αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και… εξαφανίστηκε!

Η έκκληση του τραγικού πατέρα

Δραματική έκκληση απηύθυνε μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, του οποίου ο οδηγός τον εγκατέλειψε.

Το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ο δράστης προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα και στη συνέχεια έπεσε στη μοτοσικλέτα του 25χρονου.

Στη συνέχεια έχοντας διαπιστώσει την πράξη του εγκατέλειψε τη μαύρη Corvette που οδηγούσε και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εντατικές έρευνες και βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό και σύλληψή του.

Ο πατέρας του άτυχου άνδρα μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ζήτησε από οποιονδήποτε μάρτυρα γνωρίζει κάτι περισσότερο να απευθυνθεί στις Αρχές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.